Marcella's Animal Service -
Wat hebben wij u te bieden:
 
Hondenuitlaatservice,
Heeft u een part- fulltime baan en kunt u uw hond tussen de middag niet zelf uitlaten, bent u slecht te been en kunt u niet met uw hond gaan wandelen, in verwachting en kunt u daardoor uw hond niet voldoende beweging bieden die hij/zij nodig heeft dan is Marcella's Animal Service de oplossing. De uitlaatservice is voor iedere sociale, goed luisterende hond geschikt.  
Wat houd de uitlaatservice nou precies in:
De uitlaatservice heeft 2 a 3 verschillende wandelgroepen per dag, deze zijn per dag verdeeld van 09:00 uur t/m 16:00 uur. Tijdens de wandelingen word er veel aandacht besteed aan alle honden, zo kunnen ze lekker met elkaar spelen en alles wat de honden nog meer voor leuks tegen komen in het bos. De groepen worden na ongeveer 45 a 60 minuten weer moe en voldaan netjes terug naar huis gebracht waar ze nog wat lekkers krijgen.
Er zijn 2 a 3 groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat er niet te veel
honden in een groep zitten, en dat ze allemaal hun aandacht krijgen die ze nodig hebben.
De wandelingen gaan altijd naar het bos.
Pups mogen vanaf een leeftijd van 14 weken mee, ze zullen mee gaan in de hiervoor bedoelde hondenbuggy, zodat ze kleine stukjes kunnen opbouwen maar toch lekker de natuur in kunnen.
Het maximum aantal honden dat per wandeling mee gaat is 10.
De honden moeten los kunnen lopen.
Voor de uitlaatservice is de jaarlijkse enting + kennelhoest verplicht!!!

Als de baas liever heeft dat de hond gewoon een blokje om gaat omdat hij niet sociaal genoeg is, te oud is voor een lange wandeling, loops of een andere reden dan is dit echter geen enkel probleem, we hebben hier de individuele wandelingen voor.

Oppasservice:
Voor wie is er een oppasservice.
De oppas is bedoeld voor katten, knaagdieren en overige huis/boerderij dieren.
Wilt u op vakantie of een dagje weg maar wilt u dat uw huisdier le
kker thuis blijft. Dan is Marcella's Animal Service iets voor u en uw huisdier.
De oppas zal geheel bij u aan huis zijn. Ik zal 1 tot 3 keer per dag bij uw huisdier komen, per keer zal dit 15 minuten tot 1 uur zijn dit is afhankelijk van uw huisdier en de afgesproken taken.
Er zijn verschillende taken bespreekbaar. 

Dag- Opvang:
Het gehele jaar hebben wij plek voor kleine dieren, bijvoorbeeld cavia's, konijnen of vogels. Wij hebben kooien staan voor de knaagdieren, voeding dient u zelf mee te nemen.
Honden zijn ook welkom in onze Dag- Opvang in huis. De honden verblijven met mijn eigen 2 honden Sparky (Jack Russell) en Blanche (Golden Retriever) in de woonkamer, dus geen kennels. We zullen verschillende wandelingen maken en gaan 1x per dag met de roedel het bos in.
Wij zijn heel kleinschalig en nemen maar 1 a 2 honden per keer aan vol=vol. 

- Alleen kleine en middelmaat honden zijn welkom in de opvang.
- Wij nemen alleen gecastreerde reuen aan.
- Voor de vaste dagen in de dagopvang hebben voor heel de week nog een plekje vrij. Voor af en toe een dagje kunt u altijd contact opnemen om te kijken ofdat we nog een plekje vrij hebben.

Dierentaxi:
Heeft u geen auto, geen tijd of een andere reden dat met uw dier niet naar uw bestemming kan rijden, dan rijden wij graag voor u. Wij rijden voor alle diersoorten, wij beschikken ook over een paardentrailer dus ook voor de paarden kunnen wij rijden. De trailer is eventueel ook te huur.
 
Vaste vakantie:
Wij zijn vast ieder jaar in de kerstvakantie gesloten. Andere vakanties worden ruim van te voren op de website of de facebook-pagina vermeld.
Vakantie van 06-08-2018 t/m 19-08-2018 en 24-12-2018 t/m 06-01-2019

Mijn werkgebieden:
Oosterhout, Oosteind, Dongen, s'gravenmoer, Teteringen, Rijen en Breda
Gebieden die hier buiten vallen zijn de tarieven in overleg.